Настільний теніс: Першість району

0

Минулої суботи в Макарівській дитячо-юнацькій спортивній школі відбулася першість району з настільного тенісу, присвячена Дню Соборності. 

Для участі в першості прибули 18 спортсменів: 5 дівчат і 13 чоловіків. Достатня кількість тенісних столів дозволила провести змагання за круговою системою. Кожен із учасників мав можливість пограти із суперником, заявленим на змагання. Клас гри спортсменів в багатьох сетах був рівний, тому багато зустрічей закінчувались з рахунком по партіях – 2:1.

За перше місце у дівчат змагалися давні суперники тенісного м’ячика – Тетяна Рудківська та Ольга Корецька. Тетяна знову виявилася сильнішою і стала чемпіонкою району, а третє місце посіла Яна Шпак з Макарівського медичного коледжу.

У чоловіків чемпіоном району став Сергій Стукало з с. Наливайківка – практично переможець усіх тенісних турнірів, у яких він брав участь. Однакову кількість очок набрали Вадим Прищепа та Михайло Корецький. Проте в особистих зустрічах він переміг Вадима і став другим, Вадим посів третє місце. Переможці й призери нагороджені пам’ятними «Грамотами».

Анатолій ПРОЦЕНКО,
голова Макарівської районної
організації ФСТ «Колос».

Додати коментар