З ремонтом школи зволікати не можна!

0

Депутати Пашківської сільської ради разом із батьківським комітетом Пашківської загальноосвітньої школи I-III ступенів звернулись до народного депутата України Руслана Сольвара з проханням щодо фінансування капітального ремонту приміщення школи, яка на даний момент знаходиться в аварійному стані.

Перші кроки вже зроблено у вирішенні даного питання. В поточному році була виготовлена проектнокошторисна документація за кошти місцевої влади, а саме: Макарівської районної державної адміністрації, Макарівської районної ради та Пашківської сільської ради. Згідно з документацією для капітального ремонту приміщення необхідно більше 10 млн грн, щоб запобігти руйнуванню школи.

– Маю надію, що не буде повторення ситуації, яка трапилася у Василькові, коли два роки тому, під час навчального процесу три поверхи будівлі освітнього закладу разом зі стіною обвалились. Тоді, на щастя, ніхто не загинув і не постраждав. Знаю, що тільки спільно з Київською обласною державною адміністрацією, Міністерством Регіонального Розвитку, Міністерством освіти і науки України та Міністерством фінансів України ми зможемо вирішити ще одне соціальне важливе питання! – аргументує Руслан Сольвар.

За ініціативи народного депутата, з трибуни Верховної Ради України було оголошено депутатський запит до Голови Кабінету Міністрів України Володимира Гройсмана, профільних міністрів України – Степана Кубова та Геннадія Зубка, голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана на виділення коштів для ремонту школи.

Сніжана ЄГОРОВА.

Додати коментар