Всі ми родом з дитинства…

0

29 травня у ДНЗ (ясла-садок) «Веселка» відбулося незабутнє свято – випускний «Веселкове щастя дитинства!». Бал у дитячому садку – це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з друзями та вихователями.

Але це не день для смутку, а велика подія, бо випуск – це маленька сходинка до нового життя. Тому випускне свято завжди особливе.

І ось ця мить настала… Урочистий, яскравий, веселково вбраний зал, чарівні дівчатка, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. Барвисті кольори веселки заграли на вбранні випускників. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті!

Скрізь можна побачити безліч квітів, повітряних кульок, цікавих аксесуарів, які підкреслили важливість та урочистість події. Вихователі дивилися на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частина душі. Усі ці роки вихователі намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету. Двадцять чотири дошкільники зі своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати, залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садка, гостям святковий настрій. Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.

Звучали слова вдячності всім працівникам дитячого садка. Колориту свята, веселого святкового настрою всім присутнім додавав виступ народного аматорського вокального колективу Макарівського районного Будинку культури «Зоряниця» під керівництвом Людмили Колос.

Випускників вітали завідувач ДНЗ Катерина Вербицька та присутні гості, які бажали успіхів у навчанні, бути справжніми людьми і любити свою Україну.

Майбутнім школярам вручили їхні перші в житті «Дипломи» про отримання дошкільної освіти, подарували подарунки, придбані за підтримки Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Вітали випускників і батьки. Побажали, щоб у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійснилася дитяча мрія, майоріло над головою мирне небо, щоб усі діти стали справжніми людьми, примножували славу України. На завершення висловили подяку колективу ДНЗ за створення сімейного затишку і надання високого рівня послуг.

Дитинство – найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, уже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і згадуємо – який же це щасливий світ! Тож побажаємо, щоб для кожного сьогоднішнього малюка в неминуче доросле життя стелилася барвиста, нескінченна, веселкова дорога. В добру путь, малята, – вже не дошкільнята!

Катерина ВЕРБИЦЬКА,
завідувач ДНЗ «Веселка».

Додати коментар