Необов’язкова втрата

0

m1

Іванків. Стадіон «Промінь».
Суддя: Щекатурін
m2ФК «Макарів»: А. Гавриш – В. Дакал, С. Муха, І. Радзієвський, Б. Боровий (І. Римарьов) – О. Муха, Р. Крамаренко, В. Чуб
(В. Осипенко), О. Терещук – М. Хмільовский (С. Касіч), Д. Єлісєєнко.
Запасні: Б. Руденко, В. Становський, Н. Коваль.
Голи: О. Осипенко (15) – Д. Єлісеєнко (73).

На стадіоні «Промінь» у Іванкові ФК «Макарів» цілком міг розраховувати на перемогу у матчі, однак задовольнився лише нічиєю. Два втрачених очка ще можуть гукнутися макарівчанам у майбутньому.

Перші напівмоменти виникли саме біля воріт ФК «Макарів», однак посправжньому гольовий шанс першими створили жовто-сині.

Суперники помились при створенні штучного офсайду і одразу двоє нападників опинилися перед воротами суперника, але після удару в нижній кут іванківців врятував голкіпер.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Знана всіма футбольна істина в черговий раз продемонструвала свою дію. Коли суперники атакували правим флангом, ніхто й подумати не міг, що тами невеликими силами вони зможуть створити щось серйозне. Однак пройшов простріл і одразу троє (!) захисників так і не змогли нічого вдіяти. М’яч знайшов ногу іванківця О. Осипенка який пробив потужно по центру воріт – голкіпер А. Гавриш не впорався. Йшла 15-а хвилина матчу.

Після цього гравці ФК «Макарів» дещо знітилися та приблизно на 15 хвилин повністю віддали ініціативу господарям. На щастя для нас, господарі не поспішали забивати другий м’яч. Лише поодинокі їх випади іноді турбували захист, однак вони ліквідовувалися захисниками та голкіпером або закінчувалися відверто неточними ударами.

Відійшовши від пропущеного м’яча, наша команда з новими силами пішла в атаку. Було кілька гарних нагод забити, особливо запам’ятався вихід віч-на-віч, але на перерву команди пішли за мінімальної переваги іванківців.

Другий тайм був чимось схожий на перший. ФК «Макарів» знову створив чудовий момент, але переграти голкіпера не вдалося. Після цього Мирослав Землін та Євгеній Михальченко почергово проводять дві заміни: замість Миколи Хмільовського на поле виходить Сергій Касіч, а замість Богдана Борового – Ігор Римарьов.

І це таки дало свої плоди! Саме Ігор Римарьов на 73-й хвилині виконав навіс до штрафного майданчика, на який  відгукнувся Дмитро Єлісєєнко та зрівняв рахунок.

Час, що залишився, цілком і повністю був проведений біля воріт Іванкова. За весь проміжок часу від пропущеного голу до фінального свистка господарі створили лише один момент – блискавичну контратаку, яка закінчилася ударом повз ворота. Однак ні навіси до штрафного, ні дальні удари, ні вихід на поле В’ячеслава Осипенка замість В’ячеслава Чуба так і не допомогли вирвати перемогу футболістам з Макарова. Отже, 1:1 і ФК «Макарів» після першого туру посідає четверте місце в своїй підгрупі.

Гравець матчу. Безсумнівно, кращим гравцем матчу назвемо Дмитра Єлісєєнка. Дмитро протягом всього матчу створював тиск на ворота суперників, демонстрував неабияку швидкість, заслужено забив гол, хоча міг забивати і більше.
Також виділявся по грі центральний півзахисник Роман Крамаренко, який досить вдало діяв в центрі поля.

Андрій БУЛАХ.

Додати коментар