Трагедія в Новосілках

0

23 січня о 18.28 в с. Новосілки по вул. Широка, 4, у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку стався вибух внаслідок чого виникла пожежа.

Від вибуху загинула одна особа та дві госпіталізовано до лікарні (жінку – з опіками шиї та обличчя і чоловіка – з  гіпертонічним кризом).

nov2

У чотирьох квартирах вибухом зруйновано стіни й перекриття між першим та другим поверхами. Всі мешканці будинку тимчасово відселені до родичів та сусідів.

nov3

О 7.10 24 січня підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. Продовжуються роботи по розбиранню уламків даху та перекриття будинку.

nov4

До робіт залучено 17 одиниць техніки і 61 чоловік, у тому числі від ДСНС – 12 одиниць техніки та 56 чоловік особового складу.

nov5

Від редакції: за повідомленням служби ДСНС причиною вибуху став витік природного газу. Однак, цю інформацію заперечує ПАТ «Київоблгаз». У їхній офіційні заяві зазначено:

«ПАТ «Київоблгаз» офіційно повідомляє, що квартира, в якій стався вибух, не була газифікована і в ній було пічне опалення. В частині квартир цього будинку між першим та другим поверхом був відсутній природний газ.

На місці аварії працює аварійно-диспетчерська служба та керівництво Вишгородського відділення ПАТ «Київоблгаз».

Причини та обставини вибуху з’ясовуються».

За неофіційними даними причиною вибуху стала граната, але представники ДСНС цю версію заперечують.

nov6

«Макарівськім вістям» вдалося поспілкуватися з очевидцями вибуху. Від них нам стало відомо, що причиною вибуху став газовий балон. Крім того, нам розповіли, що під час трагедії загинув Руслан Козак (1977 р.н.).

Вибух балона стався у сусідній з ним квартирі. Внаслідок детонації рухнула стіна. Руслана Євгеновича завалило уламками і він не зміг вибратися. Власники квартири, де стояв балон, встигли врятуватися.

Також від очевидців подій ми дізналися, що перша пожежна машина прибула на місце трагедії лише після 40 хвилин після виклику.

Ця інформація перепровіряється.

Додати коментар