Макарівщина має таланти!

0

Пощастило тим, хто дивився телешоу «Україна має талант. Діти-2», адже море позитивних емоцій буквально заповнило серця глядачів, коли танцювала Каролінка Ковтанюк.

А що вже казати про суддів! Їх просто полонила ця маленька, 4-річна дівчинка, виконуючи східний танець. Дивлячись на неї, таке чарівне, золотокосе, з кучериками чудо, – захоплення переповнювало не одну душу і серед глядачів шоу, і серед суддівської команди.

KВся родина Латко-Ковтанюків дуже хвилювалась за дівчинку, а вона спокійно і  впевнено рухалась по сцені в ритмі танцю.

А передісторія виходу Каролінки на столичну сцену така. Все починається, як кажуть, з випадку. Так, у серпні минулого року в селі Великий Карашин громада готувалась до святкування Дня незалежності України. Каролінка, побачивши як танцюють діти, й собі захотіла виступати. Прохання тоді ще трирічної дитини вирішили задовольнити і дозволили взяти участь у святковому дійстві.

Тоді був дебют Каролінки, яка довела всім, що і в такому віці можна бути вправним самодіяльним артистом. Багато хто з карашинців та гостей свята і фотографували дівчинку, і знімали на відео.

Зробили це й батьки Каролінки. А згодом мама відправила на СТБ відеоролик з танцями маленької донечки і незабаром отримали запрошення на кастинг. З 3 900 учасників було вибрано тільки 170 і в їх числі – Кароліна Ковтанюк. Бабуся дівчинки – Валентина Латко згадує:

– Ніхто не вчив маля танцювати східні танці. Ото десь вона сама надибала відео, дивилась, слухала музику… Ми всі  дивуємось, як у неї це виходить! Її мама (моя донька Оля) теж танцювала, але ж не східні танці! Певно, десь із генами передалось. А взагалі, наша родина дуже талановита – музиканти, співаки – від старого до малого. Ото, очевидно, й у Каролінці нашій проростає зернятко таланту!

… Зараз дівчинка, як звичайне маля, ходить до дитячого садочка, звісно, виступає там на різних святкових заходах.

А ще – відвідує заняття в танцювальному колективі м. Києва, куди її запросили (поза віком!), щоб розвивались здібності,  й хто зна – можливо мине небагато часу і Кароліна представлятиме Україну і на міжнародному рівні?

Тетяна ЯСИНЕЦЬКА.

Додати коментар