Попереду – знову макарівці

0

Нещодавно в м. Києві у спортивному клубі «Ракетка» відбувся чемпіонат Київської області та ІІ-й етап Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу.

У ньому взяли участь і з успіхом виступили спортсмени з Макарівщини. Так, перші місця завоювали Тетяна Рудківська (смт Макарів) і Володимир Купріянов (с. Липівка). Срібними призерами стали – Роман Прищепа, Дар’я Борисова і Юрій Малишко (смт Макарів) і Марина Грива (смт Бородянка). А макарівець Владислав Шабаш посів третє місце.

Своїм успіхам спортсмени завдячують Заслуженому тренеру України, президенту спортивного клубу «Фенікс» Олександру Каурайнену, котрий старанно готував їх до цих змагань, голові Макарівської райдержадміністрації Тетяні Семеновій і начальнику відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Володимиру Тарнавському за підтримку і сприяння в участі у цих змаганнях.

А на часі – новий етап, вершини якого треба теж успішно подолати: Чемпіонат України та фінал Спартакіади «Повір у себе». Він відбудеться наприкінці березня у Львівській області.

 

Додати коментар