Вольова перемога спортивного клубу «Макарів»

0

У минулому номері ми писали, що на вихідних команда СК «Макарів» мала пропускати тур у «Select league». Але вже після виходу газети стало відомо, що із-за змін у регламенті все таки доведеться грати.

Таким чином, 11 лютого СК «Макарів» проводив свій третій матч у рамках Групи А «Select league».

Наші гравці зустрічалися з однією із найсильніших команд цього турніру – «Фаворит» (м. Київ).

У першому таймі гра, відверто кажучи, у нашої команди не пішла. За рівної гри наші футболісти змарнували кілька гарних нагод відкрити рахунок, а під кінець тайму ще й пропустили гол.

На другий тайм СК «Макарів» вийшов із очевидним бажанням відігратися і це дало свої плоди. Вже на початку другого тайму Роман Головатюк зрівняв рахунок, а через кілька хвилин Олександр Богдюк вивів команду вперед. Завдяки вдалим діям у обороні і відмінним діям нашого голкіпера, переможний рахунок вдалося втримати до фінального свистка.

Наступного дня відбувся матч чемпіонату Макарівського району проти команди «Маковище», який закінчився з рахунком 6-4 на користь СК «Макарів».

Також на тижні надійшла несподівана приємна новина: «Діназ» (Вишгород) відмовляється від подальшої боротьби в чемпіонаті Київської області з футзалу. Їм було зараховано дві технічні поразки з рахунком 0:3.

Таким чином, СК «Макарів» зайняв друге місце в групі і вийшов до півфіналу, де їх чекає фаворит турніру – СК «Гатне». Проте, СК «Макарів» уже знає, як перемагати фаворитів!

Вікторія СТОРЧОВА,
прес-секретар СК «Юніор».

Додати коментар