Відчуваєш турботу, – працювати легше

0

Основним партнером сільської школи, звичайно, є сільська рада. І від ставлення сільського голови до проблем громади, стратегії його діяльності та всього депутатського корпусу залежить успіх будь-якої справи, в тому числі – й робота школи, яка ніби лакмусовий папір, визначає серйозність і далекоглядність влади.

Саме це характеризує нинішній стан співпраці Пашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з місцевою владою. Сучасні стосунки школи і сільської ради в особі сільського голови Ольги Миколаївни Кравчук по-праву можна назвати партнерськими, побудованими на засадах рівності, взаєморозуміння та поваги. Ольга Миколаївна відчуває потреби школи, допомагає вирішувати нагальні питання, цікавиться життям школи.

Цьогорічним подарунком учням і педагогам від сільської ради стали нові меблі для кабінету зарубіжної літератури, посуд та обладнання для шкільної їдальні, новий проектор.

Уперше за багато років було виділено кошти на проведення ремонтних робіт у приміщенні школи. Зокрема, Пашківська сільська рада виділила 31 тисячу гривень для ремонту коридорів І-го поверху школи. Вони змінили свій зовнішній вигляд, стали сучасними, незвичайними. Створені умови для проведення дозвілля учнів початкової школи.

Зі свого боку, школа й надалі продовжуватиме освітянську, просвітницьку, соціальну та громадську співпрацю з місцевою владою.

Лідія ПАВЛЕНКО,
директор Пашківської
ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Додати коментар