Разом і зима не страшна

0

Зима – найхолодніша пора року, час хуртовин і сильних морозів. Але коли за вікном мороз та вітер, а в класах тепло й затишно, – завжди згадуються люди, завдяки яким створюються умови для навчання та роботи.

Наша Пашківська школа побудована в минулому столітті – у 1993 році. Тепер вона – ЗОШ І-ІІІ ступенів і охоплює навчанням 103 учні. Але за 24 роки будівля школи «зістарилася», особливо непридатний стан у вікон: віконні рами струхли, мають великі щілини, пропускають холод і не тримають тепло в школі. Вікна потребували заміни на енергозберігаючі.

Завдяки голові районної ради Олександру Гулаку, районній державній адміністрації, відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації і за сприяння депутата районної ради Олександра Бабича було проведено роботи по встановленню енергозберігаючих металопластикових віконних блоків. За виділені для цієї мети кошти в школі замінено 39 вікон.

Додатково проведено обстеження всього приміщення навчального закладу з метою визначення технічного її стану.

P.S. Педагогічний і батьківський колективи, а також адміністрація школи висловлюють найтепліші слова подяки голові райдержадміністрації Тетяні Семеновій, голові районної ради Олександру Гулаку, депутату районної ради Олександру Бабичу за допомогу у створенні комфортного навчання дітей і праці педагогів та обслуговуючого персоналу.

Додати коментар