Ювілей часопису

0

85 літ минуло з того часу, як 10 січня 1932 року вперше побачила світ Макарівська районна газета під назвою «За соціялістичні темпи»… І вже майже сторіччя радує вона своїх дорогих читачів місцевими новинами, цікавинками, знайомить з непересічними особистостями. Всі ці роки свобода слова, формування почуття патріотизму, любові до рідної мови були визначальними пріоритетами у редакційній роботі.

85 – вік для газети поважний, надто сьогодні, коли засоби масової інформації з’являються та зникають так швидко, що часом не залишають по собі жодної згадки. Тож можна з певністю стверджувати, що нині газета – це не лише засіб інформування спільноти про перебіг життя району, але й справжній літописець його історії. Цю повість швидкоплинних років Макарівщини творять уже кілька поколінь професійних журналістів і добровільних допису- вачів – досвідчених і ще зовсім юних.

Такий сплав молодого запалу і зрілої виваженості робить газету однаково цікавою як для людей старшого віку, так і для молоді, яка прагне бути в курсі останніх подій свого району. Недарма ж кожний новий номер миттєво розлітається по кіосках, у населених пунктах за адресами передплатників й завжди знаходить вдячних і вдумливих читачів.

Тож, сьогодні колектив «Макарівських вістей» хоче щиро подякувати усім тим, хто підтримує газету, а насамперед – дорогим читачам! Саме ваші схвальні відгуки та слушні зауваження допомагають нам створювати цікаві й потрібні матеріали, а також додають наснаги у часом такій нелегкій журналістській роботі.

Вдячний колектив також і тим, хто колись давно зводив газету на ноги, і дав їй життя. Пам’ятаємо тих редакторів, журналістів та членів колективу, яких уже немає з нами, але чий неоціненний внесок у розвиток районки допомагає й сьогодні. Спасибі і вільним дописувачам, які сприяють висвітленню подій, пишучи разом з нами нову історію!

У новому, 2017 році ми обіцяємо радувати вас, любі читачі, цікавими інтерв’ю, захоплюючими журналістськими розслідуваннями, а також працюватимемо над розвитком нашого нового сайту, щоб стати якомога ближче до вас. Ми також завжди раді почути і вашу думку про те, яких матеріалів, можливо, не вистачає, про теми, які б ви хотіли бачити на шпальтах газети.

Сподіваємось, ваша підтримка та любов до щотижневика у новому році лише зростатиме.

Щиро ваш, колектив газети «Макарівські вісті»!

Додати коментар