Новорічні подарунки – на передову

0

Всі люблять новорічні свята – і діти, і дорослі, адже вони приносять не тільки гарний настрій, відпочинок, але й подарунки. От і ми з волонтерами Макарівського Центру допомоги військовим вирішили організувати подарунки для наших захисників та дітей, що живуть в прифронтових районах. До нас долучилися діти, батьки, педагоги Андріївської ЗОШ та дитячого садочка, Бишівської ЗОШ, Макарівського ліцею, Світлана Колосюк, Народний аматорський фольклорний колектив «Чебреці» районного Будинку культури – Ліна Факторович, Зіна Божок, Валентина Третяк, Лариса Міщенко, Неля Андреєва. Анатолій Михайловський з радістю передав цукерки для дітей в с. Первомайське, що на Донеччині, ящик бананів для наших воїнів, а школярі підготували подарунки – цукерки з вітальними листівками, книги, дитячі іграшки. Учасниці з колективу «Чебреці» наліпили вареників, накришили 4 відра салату «Олів’є», принесли квашену капусту, помідори. Сільський голова Олена Кравчук разом з громадою с. Пашківка напекли тортів, приготували різноманітні смачні страви.

Завдяки Павлу Тюхтію, Костянтину Гуріну, Дмитру Романюку, Василю Коваленку придбали прилад нічного бачення. Наталя Волошко дала кошти на батарейки для приладу.

Дмитро Романюк, Григорій Лапенко закупили ліки, противірусні засоби та ще багато потрібних речей для наших воїнів.
Родина Очеретюків, як завжди, принесла мед, ліки. Олександр Башинський з смт Кодра передав 1000 грн. за, які придбали яблука, мандарини, лимони для наших воїнів і 28 грудня ми вирушили на Світлодарську дугу – до наших захисників.

Радості не було меж, коли ми з цими дарами від жителів Макарівщини приїхали до наших воїнів. Завдяки вам, добрі люди, ми передали смачні вітання нашим захисникам Захару Бородчуку та Вадиму Кожем’яченку з с. Бишів, Дмитру Корецькому з с. Колонщина, Олександру Тищенку з с. Великий Карашин.

Дякуємо родині Чупрунів – Людмилі та Євгену з с. Наливайківка, які передали речі та подарунки для 98 дітей, котрі навчаються в прифронтовій школі с. Первомайське Донецької області.

Дякуємо Анатолію Гербуту та Миколі Дикому за паливо на поїздку. Як мало для щастя нашим воїнам потрібно – просто вісточка з рідного дому та макарівський хліб, який пахне рідною стороною. Дякуємо вам, люди, що ви ділитесь з найдорожчими людьми на землі сьогодні – нашими захисниками – частиною свого тепла, свого достатку бо вдячні їм за мир у своєму домі.

Наступна поїздка на фронт 19 січня, приєднуйтесь! Ваша підтримка дуже потрібна нашим захисникам. Збір, як завжди – смт Макарів, Центр допомоги військовим (приміщення районної дитячої бібліотеки), тел. 0681006333.

Оксана ГЕРАСИМЕНКО,
координатор Макарівського
центру допомоги військовим

Додати коментар