Село моє, для мене ти – єдине!

0

Село моє, для мене ти єдине,
Криниця чиста з саду вигляда,
Хатина біла, сонях біля тину –
Така моя ти, батьківська земля!

До сільського клубу вже з 13 години почали збиратися і дорослі, і малі борівчани, гості села, яким на святі були дуже раді. Для діток встановили батути, готувалася солодка вата, а різнокольорові повітряні кульки всім радували очі. У святково прибраному клубі очікували початок концерту, влаштованого колективом «Борівчанка» разом з учнями школи.

За давньою традицією українського народу кожну добру справу розпочинали і закінчували молитвою. Тож перед початком дійства наш священик отець Роман дав благословення на проведення свята.

А сільський голова Любов Королькова сердечно привітала всіх жителів та гостей зі святом, побажала здоров’я, успіхів, злагоди та миру. Вручила «Подяки» депутатам, членам виконкому, вчителям, підприємцям, які надають допомогу для розвитку, процвітання нашого села.

Віддали шану і привітали найстаріших у селі: Василя Миколайовича Ковальчука та Дмитра Яковича Фещенка, ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, інвалідів. Поповнилась громада і новими жителями – шестеро народилося їх за минулий рік. Тож господиня села вручила їм подарунки. Подякувала батькам багатодітних сімей за тепло батьківського серця, любов і турботу, яку вони щедро щодня дарують своїм дітям.

Згадали добрим словом односельця Андрія Позняка – Героя України, загиблого на Майдані і вшанували його матір – Галину Позняк. Не поминули згадкою і ті події, що розгорнулись на Сході нашої країни.За шість хвиль мобілізації в АТО туди були направлені 7 наших односельчан: Олексій Ковальчук, Сергій Качур, Олександр Харчевний, Сергій Халімончук, Петро Шиманюк, Віктор Поливач та Віталій Степаненко. Всі вони повернулися, слава Богу, додому живими і неушкодженими. Любов Королькова вручила хлопцям «Подяки» та подарунки.

Не забули подякувати і працівникам торгівлі, фельдшеру Ганні Малашич, листоношам Любові Ревуцькій та Зінаїді Домбровській, соціальному працівнику Ользі Шуневич, культпрацівнику, бібліотекарю Наталії Ткаченко, адже вони своєю роботою підтримують віру в майбутнє і кожним своїм добрим ділом несуть до сердець людей ідеї добра, злагоди і любові.

borivka2Теплі слова на адресу борівчан звучали від гостей: директора ТОВ «Полісся-2010» Арсена Колесника, директора Борівського НВО Василя Коцюби, голови районної державної адміністрації Тетяни Семенової, котра разом з Лесею Бурдик – помічником консультантом Народного депутата Руслана Сольвара приїхали на гостину з подарунками та вітаннями.

Всіх присутніх сільський голова частувала короваєм і солодощами.Учні школи подарували присутнім свої танці, пісні та вірші. У виконанні гурту «Борівчанка» лунали жартівливі та ліричні пісні. Солістка ансамблю «Рідня» (м.Київ) Ніна Домбровська зачаровувала присутніх своїм вокальним співом.

По закінченні урочистої частини всіх покликали до танців учасники «ВІА», а для бажаючих випробувати свою удачу розігрувалась святкова лотерея.

Олександр Домбровський,
завідуючий Борівським сільським клубом.

Додати коментар