В районі відкрились два дитячих садочки!

0

В нинішньому році наш Макарівський район багатий на події. В числі їх – і відкриття дитячих садочків та нових груп для дітей. Ось і 19 жовтня відбулось відкриття дитсадка в селі Бишів. На подію завітали: Народний депутат України Руслан Сольвар, голова райдержадміністрації Тетяна Семенова, голова районної ради Олександр Гулак, перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Багінська, сільський голова Олег Мірошкін, начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Володимир Тарнавський, архімандрит Філарет (Єгоров), батьки, працівники дошкільного закладу та, звісно ж, – малеча.

Звичайно, для Бишева – це величезна подія! Оскільки відкриття другого дитячого садочка чекали вже багато років. На вході до закладу було символічно перерізано червону стрічку. Це зробив Народний депутат України Руслан Сольвар. Після урочистостей з нагоди відкриття нове приміщення освятили служителі Макарівського благочиння, після чого продовжилась концертна програма, підготовлена вихователями дитячого садочка разом з малюками.

А перед цим, 17 жовтня відбулось відкриття нового дитячого садочка в селі Козичанка. Його відкрили на базі Козичанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Садок відвідуватимуть дітки з сіл Козичанка, Грузьке, Весела Слобода та Нові Опачичі. Подія стала можливою завдяки плідній роботі сільських голів, батьківського колективу, допомоги благодійника – генерального директора ТОВ «Агрохолдинг — МС» Юрія Карасика та сприяння районної влади.

У ході заходу відбувся концерт за участю вихованців новоствореного закладу: діти виступили з музичними номерами, привітали гостей та подякували за надану можливість здобувати дошкільну освіту, яка дасть фундамент для накопичення
знань вже у шкільні роки.

З вітальними словами до святкової події виступили голова райдержадміністрації Тетяна Семенова, голова районної ради Олександр Гулак, директор навчального закладу Світлана Петровська, Козичанський сільський голова Михайло Приходько та інші.

Інф. «М.в.».

Додати коментар