Виступали на Іванківській сцені

0

У Феневичах, що в Іванківському районі зібралися жителі, завітало багато гостей аби відзначити храмове свято – День села. На свято запросили і учасників художньої самодіяльності Андріївського Будинку культури з концертом. На святі звучали вірші та пісні з привітанням від ведучої РаїсиГайнуліної. Натхненно виступали маленькі співачки вокально-танцювального колективу
«Смайл», солістка Тетяна Єршова, з гумористичною картинкою прибули любі сусідки Параска та Палажка (сценку підготували Раїса Гайнуліна та Світлана Клименко).

В концерті прозвучали пісні про рідну землю та про кохання у виконанні лауреата Міжнаціональних та Всеукраїнських конкурсів – фестивалів Аріадни Чорної. Свій талант показали й дівчата танцювального колективу «Веселка». Протягом всього концерту гарний настрій глядачів своїми піснями доповнювали жіночий колектив «Полісяночка».

Хочеться подякувати всім учасникам самодіяльності Андріївського Будинку культури за те, що вони завжди раді подарувати своє тепло, хорошій настрій людям і показати свій талант. Дякуємо батькам, які завжди беруть активну участь у розвитку дітей та підтримують маленьких артистів на місцевих і виїзднихконцертах.

Інна ЧОРНА.

Додати коментар