Х ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ

0

Минулої п’ятниці відбулася Х звітно-виборна конференція Макарівської районної організації ветеранів України Першим пунктом у порядку денному був звіт голови районної організації ветеранів України Олександра Опанасенка.– За звітний період, з 21 жовтня 2015 року по сьогоднішній день, організація захищає інтереси ветеранів війни, дітей війни, ветеранів праці, людей похилого віку та інших категорій жителів району, – зазначив Олександр Олександрович. – На обліку перебуває більше 10 тисяч членів. Матеріальну допомогу надано 248 особам. Направлено на оздоровлення та лікування – 51 особа.

Також він додав, що налагоджена співпраця між організацією та другою обласною лікарнею, де обстежуються та лікуються учасники Другої світової війни, воїни-інтернаціоналісти, ліквідатори аварії на ЧАЕС, учасники бойових дій на Сході України. Тісно співпрацюють з лікувально-реабілітаційним центром для учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ім. В.Т. Гуца. Інваліди війни та учасники бойових дій направляються на лікування до Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни в с. Цибці та до госпіталю «Лісова поляна» в Пущі Водиці.  На конференції також заслухали звіт голови ревізійної комісії Макарівської районної організації ветеранів України Олександра Безугленка, обрали кількісний та персональний склад президії районної організації ветеранів України, обрали членів ревізійної комісії.

Багато питань було адресовано начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації Григорію Невмержицькому. В основному питання стосувалися умов надання субсидії. На конференції також були присутні Ніжиловицький сільський голова Ольга Поливач та Рожівський сільський голова Микола Чапік. Вони подякували членам організації за привітання ювілярів зі сторіччям та матеріальну підтримку.

Додати коментар