БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК У ПЛАХТЯНСЬКІЙ ШКОЛІ

0

«Щоб повірити в добро,
треба почати робити його»

Творити добро можна по-різному. Скажімо, ви поступилися місцем у громадському транспорті чи пропустили в черзі за квитками людину, яка дуже поспішає. Дрібниці, по-суті, але все ж ви допомогли і зробили комусь приємне.

Якщо робити хоча б «краплинку» добра щодня, то це увійде в звичку. Зрештою, добро повинно йти від серця, а не тому, що «так треба». «Щоб повірити в добро, треба почати робити його» – такого правила дотримуються в Плахтянській школі. Й доказом  цьому є благодійний ярмарок, який відбувся минулої п’ятниці. На ньому школярі продавали різноманітні смаколики приготовлені власноруч або з допомогою батьків. Духмяний аромат заполонив спортивну залу. На столах чого тільки не було – кекси, пиріжки, торти, печиво, піца, гамбургери, сосиски в тісті та багато іншого. Кошти, зібрані з продажу, передадуть для придбання медикаментів дівчинці з особливими потребами, учениці 7 класу – Вікторії Марченко, яка проживає в селі Нові Опачичі.

Ярмарок супроводжувала святкова програма, діти співали, танцювали та дарували гарний настрій. Такий ярмарок у школі проводять щороку. Школярі разом з педагогами постійно відвідують Вікторію. Вони привозять їй подарунки, необхідні речі. Бажання творити добро об’єднує людей. Спільними зусиллями вони мають змогу допомогти тим, хто цього потребує. Приємно, що у нашому районі є такі чуйні люди, які готові допомагати. А ще приємніше, що до їх числа входять і школярі.

Катерина ОМЕЛЬЧЕНКО.

Додати коментар