НОВИНИ КОПИЛОВА

0

Діє програма «Турбота»

За два з половиною роки за програмою «Турбота» Копилівською сільською радою з місцевого бюджету виділено майже 700 тис. грн допомоги. Після розгляду заяв матеріальну допомогу отримали тяжкохворі, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасники АТО, постраждалі при пожежі. Зокрема, цьогоріч на допомогу виділено близько 200 тис грн.

Встановлять сміттєві баки

З місцевого бюджету виділено 55 тис. грн на встановлення сміттєвих баків у селі. За ці кошти закуплено матеріали для їх виробництва. Нині закінчуються роботи зі зварювання баків. Невдовзі вони будуть встановлені у заздалегідь визначених місцях.

Благоустрій

У Копилові роботи з благоустрою не обмежуються двомісячником. Нині йде розчистка кладовища. І це вперше за 40 років. Зокрема, зрізають аварійні дерева, які можуть завдати матеріальної шкоди. Також запровадили роздільний вивіз сміття. Баки для його сортування встановлені біля оновленої зупинки, в центрі села. Розділяють за трьома категоріями – пластик, папір, скло, а потім відсортоване сміття здають на переробку. У період 2017-2019 років у селі відремонтовано 8 доріг – встановили тверде покриття. Також регулярно проводиться обкошування узбіччя доріг.

Марина ІЛЬЧЕНКО.

Додати коментар