СУМНИЙ ЧЕРВЕНЬ

0

Впродовж червня патрульною поліцією Макарівського відділення поліції зафіксовано 93 адміністративні правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху (за аналогічний період минулого року – 51), з них 15 – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (у 2018 – 5).

За вказаний період на території району скоєно 30 дорожньо-транспортних пригод (9 – на автодорозі Київ–Чоп), з них 7 – з потерпілими, 8 осіб травмовано.

12 червня о 08.20 на перехресті нерівнозначних доріг гр. Б., 1940 р. н., керуючи мотоциклом, не надав переваги в русі легковому автомобілю, що рухався по головній дорозі, в результаті чого був травмований.

17 червня близько 18.00 водій легкового автомобіля гр-ка К., 1980 р. н., допустила наїзд на велосипедиста – гр-ку М., 1951 р.н., що рухалась у попутному напрямку, у зв’язку з чим остання отримала тілесні ушкодження.

21 червня о 05.00, о 13.00 та о 14.35 на автодорозі Київ–Чоп внаслідок наїзду на колесовідбійник було травмовано 4 осіб.

22 червня близько 20.00 водієм мотоцикла гр-ном Б., 1994 р. н., скоєно наїзд на велосипедиста грна Н., 1958 р. н., під час здійснення маневру повороту ліворуч на нерегульованому перехресті, при цьому останній отримав тілесні ушкодження.

Літня пора року сприяє багатьом учасникам дорожнього руху у користуванні велосипедами. При цьому для збереження свого життя та здоров’я необхідно бути надзвичайно пильними і неухильно дотримуватись ПДР України. Керівництво Макарівського ВП закликає всіх бути відповідальними стосовно себе особисто, а також проявити турботу про молодих осіб, які, окрім велосипедів, також використовують інші сучасні засоби для пересування, підказуючи їм безпечне розташування на вулицях при переміщенні.

Макарівське ВП Ірпінського ВП ГУНП в Київській області.

Додати коментар