НАБІР У ПЕРШИЙ КЛАС ПРИВАТНОЇ ШКОЛИ «КОЛОСОЧОК» (НОВА БЕРЕЗІВКА)

0

Приватний садочок «Колосочок» запускає школу в Новій Березівці та оголошує набір у 1-й клас!

Наша школа – це:
– альтернативна початкова школа в с. Березівка, в котеджному містечку з власною територією;
– сучасний підхід до навчання та продумане освітнє середовище;
– невеличкі класи (7–12 учнів), можливість прямого впливу батьків на освітній процес;
– проектна система навчання, навчання через практику;
– група подовженого дня та різноманітні гуртки на базі школи (перелік формується із врахуванням побажань батьків).

Якщо хочете записати дитину до першого класу або маєте запитання, – пишіть повідомлення або телефонуйте: +38(096)364-34-63 (Катерина Харлан, засновниця школи).

Графік роботи школи: понеділок–п’ятниця з 8.30 до 18.30.

Школа неприбуткова, що дозволяє встановити мінімальну вартість навчання, остаточна вартість залежатиме від кількості учнів, але орієнтовно планується 6000 грн/міс. Вартість враховує перебування в школі впродовж дня, харчування та відвідування гуртків. Також існує вступний внесок при зарахуванні – 4000 грн, який іде на облаштування класу (парти, стільці, дошка тощо).

У нас вже є одна діюча «Школа Світла» в Києві, але на численні прохання батьків ми вирішили запустити наш освітній проект також і за містом, на базі нашого затишного садочка.

Однією з особливостей нашої альтернативної школи є спрямованість на практику, а не теорію. Найкраще засвоюються знання, які приходять не через слова, а через відчуття, дії та емоції, тоді це знання підкріплене власним досвідом, який запам’ятається надовго. Саме тому будову людського організму на уроках ми вивчаємо через пошиття внутрішніх органів з фетрової тканини та правильного їх розміщення на макеті людини, а розвиток книгодрукарства – на майстер-класі зі створення паперу в Музеї книги. Саме тому наші діти готують і презентують свої тематичні проекти на закінчення кожного фокусу, а не лише виконують стандартні завдання та вправи.

Звісно, наша програма базується на методології НУШ і засвоєні знання повністю відповідають вимогам шкільної освіти, що підтверджується на підсумкових атестаціях, але проектне навчання та акцент на практиці дозволяє сформувати у дітей ціліснішу картину світу, допомагає їм краще розуміти взаємозв’язки та будувати логічні висновки.

Пишіть, телефонуйте і приходьте знайомитися ближче!

Катерина ХАРЛАН ,
засновниця школи.

Додати коментар