ОЗДОРОВЛЕННЯ НА БАЗІ САНАТОРІЮ “ОРІЗОНТ”

0

Оздоровлення та проведення психологі чної реабілітації учасників АТО та постраждалих учасників Революції Гідності в ДП «Південь – Курорт – Сервіс» на базі санаторію «Орізонт». Санаторій «Орізонт» розташований в центрі курорту «Сергіївка» Одеської області, на рівнинному північному березі Чорного моря та Шаболатського лімана, є оздоровчо-профілактичним закладом, має матеріально-технічну базу для діагностики і санаторно-курортного лікування захворювань: опорно-рухового апарату, центральної і периферичної нервових систем, органів дихання, кровообігу, органів травлення, гінекологічних та деяких урологічних захворювань, а також наслідків травм і захворювань хребта, спинного мозку.

Комплекс процедур проводиться за призначенням лікаря – бальнеотерапія, фізіотерапія, спелеотерапія, грязелікування грязями Шаболатського лімана, голкорефлексотерапія, психотерапія, мануальна терапія, фітотерапія, лікувальна фізкультура. Санаторій надає послуги з санаторно-курортного лікування ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС та загального захворювання, учасників АТО. ДП «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт» надає послуги з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності. Консультування здійснюється у формі планомірного прийому військовослужбовців, передбачає групову терапію, сеанси релаксації, тренінгові форми роботи, освітянські лекції, фізіологічні способи психологічної реабілітації (глибокий сон, якісна їжа, відпочинок тощо), аутогенні (аутотренінг, медитація), медикаментозні, організаційні та ін.

Територія санаторію включає в себе парк, поле для міні-футболу, волейбольний та баскетбольний майданчики. До послуг відпочиваючих: кіноконцертний зал, комп’ютерний клуб, бібліотека, дитяча ігрова кімната, перукарня, аптечний пункт. Розміщення відпочиваючих у 2-, 3-, 4-місних кімнатах з усіма зручностями. У номерах наявні холодильники, телевізори. Цілодобове холодне водопостачання, гаряче водопостачання – за графіком. Наявність безкоштовного безпровідного доступу до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi у номерах.

Харчування в санаторії з дотриманням фізіологічних (медичних) норм, збалансоване, проводиться в їдальні на 500 місць з роздільними кабінками, столами на 4 людини. Кратність прийому їжі – 5 разів на добу: сніданок, обід, полуденок, вечеря, перед сном – кефір. До складу харчування щодня включаються різноманітні свіжі овочі та фрукти, натуральні вітчизняні соки, молочні продукти. Передбачено дієтичне харчування, наявність «Харчування на замовлення». Термін надання послуг у санаторії – 18 днів.

Адреса санаторію: Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт Сергіївка, вул. Гагаріна, 1-А.

Додати коментар