Плекаємо переможців

0

Діти, які навчаються у Макарівській дитячій школі мистецтв, не дивлячись на свій юний вік, мають звичку щоденно працювати над собою, вміють долати перешкоди і дарувати радість своїми музичними виступами. Ці вміння, впродовж різних часів були важливими у формуванні духовного підґрунтя наших юних макарівців. А в наполегливій щоденній нелегкій праці викладачів та учнів з’являється впевненість у своїх силах, що надихає до участі в різноманітних конкурсах, а головне – задоволення від отриманого результату.

Ансамбль скрипалів «Рондо» й тріо скрипалів «Дивоцвіт» (керівники Ольга і Михайло Кузьменко) в листопаді взяли участь у двох конкурсах: Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни» (м. Київ) та у Київському відкритому конкурсі ансамблів «Консонанс», де заслужено отримали два перших місця.

9 грудня на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Разом – граємо, співаємо, танцюємо» (м. Київ) ансамбль бандуристів «Золота квінта» (керівник Світлана Чихун) виборов «Гран-прі» – найвищий результат конкурсу, а солісти: учень 5 класу цимбал Олег Токмаков (викладач Галина Кравченко, концертмейстер Світлана Хахлюк) та учениця 6 класу гітари Софія Ноздріна (викладач Тетяна Скорик) отримали два перші місця. Ми задоволені такими високими результатами наших вихованців.

Тож нехай творчий заряд енергії і безцінний досвід, який отримали наші діти, дадуть їм натхнення в реалізації майбутніх творчих задумів та нових перемог, а викладачам – здоров’я і наснаги.

Олександр ТРЕТЯК,
директор Макарівської дитячої школи мистецтв.

Додати коментар