30-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ «БЕРІЗКИ»

0

День народження завжди свято!!! А коли це день народження закладу, то й поготів…

30 березня 2018 року Людвинівський ЗДО «Берізка» святкував своє тридцятиріччя. Це було дійсно свято… Схвильовані діти та колектив…. Запрошені гості: спонсори й колишні працівники садочка, жителі села… Святково прибрані кімнати… Все було готове до свята…

Запашним короваєм зустрічали гостей члени колективу та вихованці закладу, підготували чудовий концерт. У цей день лунали гучні пісні та виконувались запальні таночки. Пригадали історію будівництва й відкриття садочка.

301

З вітальним словом звернулась до присутніх колишня завідувач Раїса Кулага, яка багато років свого життя присвятила цьому закладу. Прийшли привітати свій садочок вже колишні вихованці закладу, нині школярики на чолі з директором Фасівської ЗОШ І–ІІ ст. Олексанлром Міщуком та подарували чудові вірші й пісні усім присутнім гостям…

Своїм чарівним співом прийшли привітати члени вокального ансамблю «Джерело» с. Фасова (керівник Галина Ушатенко).

Спільними зусиллями нинішніх працівників, і тих, хто же давно на заслуженому відпочинку, було організовано фотовиставку «Без минулого, немає майбутнього».

День народження – це свято, коли не лише отримують привітання, а й подарунки… Зі своїми подарунками завітали на гостину спонсори та меценати, які завжди підставляють свої міцні плечі, коли заклад потребує підтримки. Це Юрій Загоруй – представник ТОВ «Агрофірма «Київська»», Наталія Мелашенко – приватний підприємець, депутат районної ради, Лідія Расюк – приватний підприємець.

І, звичайно, як же могли обминути садочок своєю увагою наші «мама» і «тато» – це голови сіл Людвинівка й Фасова (адже садочок відвідують діти з обох сіл).

Хоч не всі запрошені гості мали змогу бути присутніми на святі, та в черговий раз хотілося б подякувати всім небайдужим, хто допомагає у такий скрутний час вижити. Так, дійсно вижити. Слова вдячності линуть голові Макарівської райдержадміністрації Тетяні Семеновій, голові Макарівської районної ради Олександру Гулаку, начальнику відділу освіти фізичної культури та спорту райдержадміністрації Володимиру Тарнавському, методисту з дошкілля Тетяні Стернюк, приватним підприємцям Анатолію Литвину, Юрію Кревському, Валерію Шпаченку, Миколі Нагорнюку, Олександру Вовченку, настоятелю Свято-Миколаївського храму с. Фасова отцю Кирилу… І маємо надію, що у майбутньому наш садочок не виживатиме, а розвиватиметься і багатітиме на діток – з радістю прийматиме нових і нових вихованців…

А яке ж свято без іменинного торта та феєрверків?!… Все це було на святі!

З днем народження тебе, «Берізка»! Міцній і буяй зеленню, приймай у свої обійми нових вихованців, радуй теплом і їх щирими посмішками!

Тетяна ЛИТВИН ,
директор Людвинівського
ЗДО «Берізка».

Додати коментар