Зустріч випускників

0

31 березня 2018 р. Макарівський НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» (ЗОШ № 2) гостинно відчинив двері, запросивши своїх випускників у рідні стіни на святкову зустріч.

Роки летять, але школа пам’ятає всіх своїх випускників. Дякуємо, що ви прийшли, приїхали, прилетіли, щоб зустрітися з рідною школою, зі шкільними друзями, пройшли коридорами, заглянули в класи, посиділи в учительській, – школа змінилася, та рідною бути не перестала.

zvg1Ви так само дружно сиділи за партами, як і кілька років тому, розповідали про свої успіхи і досягнення. Серед учнів-випускників є і лікарі та медичні працівники, і вчителі, і економісти-бухгалтери, наукові співробітники та викладачі, є священик, юристи, кондитери, військові…, тобто, працівники майже всіх професій, але головне те, що всі – хороші люди.

Сміх, жарти, спогади просто переповнювали всіх, хто прийшов на зустріч. Так, ви всі змінилися: подорослішали, стали професіоналами своїх справ, знаєте, чого хочете від життя, дехто маєте не по одній дитині, та все одно лишаєтеся один для одного тими безпосередніми щирими і справжніми друзями, хлопчиками та дівчатками. Дякую, що приїхали на зустріч колишні учителі школи – Надія Хубулава та Василь Пужайло.

Зустріч була якоюсь по особливому теплою, щирою. Щиро дякую за подарунки для школи. Вони так потрібні новим учням у цей нелегкий час!

Надія АЩЕНКО,
директор Макарівського НВК
«ЗОШ І ступеня – районна гімназія».

Додати коментар