АВТОРИТЕТ ЛІДІЇ ГРИГОРІВНИ НЕ СТАВИТЬСЯ ПІД СУМНІВ…

0

Подаючи до друку біографічну статтю про Лідію Григорівну Носову, ми мали надію, що вона викличе інтерес у читачів. Але реакція дописувачів перевищила всі наші надії. Маса відгуків про Лідію Григорівну як про матусю, бабусю, вчительку та людину, надійшли в редакцію за тиждень. Найцікавіші з них до вашої уваги.

«…Лідію Григорівну Носову я знаю з кінця 1980-х років. Наше знайомство відбулось, коли я пішов у перший клас, а вона на той момент працювала завучем початкової школи. Здається, в 1993–1994 рр. сім’я Носових придбала будинок по сусідству з моїми батьками.

А тому можна сказати, що я виріс на очах Лідії Григорівни. Зараз навіть важко оцінити її вклад в розвиток та формування мене як особистості з тими поглядами та принципами, які маю на сьогоднішній день. Для мене персонально авторитет Лідії Григорівни Носової не ставиться під сумнів. Адже це людина з великої літери, яка дала путівку в доросле життя не одному поколінню. І всі вони стали людьми, які сповідують принципи патріотизму й любові до свого рідного краю та Батьківщини, поваги до старших людей та турботи про ближнього.

Також Лідія Григорівна прекрасна матуся та бабуся. На власні очі бачив як через її вчительські невтомні руки пройшли майже всі онуки та правнуки з родини Носових. І зараз, коли маю можливість приїжджати в гості до своїх батьків, постійно бачу на її подвір’ї маленьких дітлахів та чую дитячий сміх. Ну і звичайно ж чую Лідію Григорівну, яка внукам та правнукам прививає принципи добра, патріотизму та любові….»

Сусід, учень Вадим Якович ТОКАР.

nos

* * *

«…Лідія Григорівна завжди була енергійною та сумлінною. Вона завжди до всіх ставилася доброзичливо. Її всі знають, як розумну, виховану, чемну людину, у такому ж дусі виховувала дітей, внуків, правнуків та всіх свої учнів. Завжди всім Лідія Григорівна допомагає – рідним, колегам, учням та всім, хто звертався до неї.
Дуже добре знаю цю людину, бо багато років разом відпрацювали, разом співали у хорі. У складі хору їздили до Москви. Ще у Лідії Григорівни завжди вистачало гумору. Вона чудово жила з своїм чоловіком. Зараз, пішовши на пенсію, Лідія Григорівна не може сидіти на місці. Вона весь час при роботі. Активний учасник ветеранського хору. Про Лідію Григорівну можна говорити досить багато і все це буде лише позитивно…».

Сусідка, колега, товаришка
Марія Василівна ОМЕЛЬЧЕНКО.

Додати коментар