Спасибі за добро та небайдужість!

0

У кожному селі школа є його обличчям і своєрідним культурно-освітнім центром. Вона щоденно відчиняє двері для учнів та їх батьків, представників громадськості, гостей села.

Саме таким закладом є Андріївське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів – дитячий садок». Приміщення садочка й школи, територія, на якій вони розміщені, постійно живуть, дихають активністю, новизною. Тут можна спостерігати безперервний розквіт творчості, сприятливу атмосферу для духовного й фізичного зростання підростаючого покоління. Навчально-виховне об’єднання підтримує зв’язок поколінь, їх взаємодію. Успішна діяльність навчального закладу в значній мірі залежить від матеріальних умов, які в ньому створені.

Сьогодні початок нового навчального року і саме час підбити підсумок нашої роботи зі створення сприятливих та комфортних умов у Андріївському НВО для учнів і вихованців, які приступлять до навчання. Дякуємо технічному персоналу нашого освітнього закладу, батькам і вчителям, які протягом літа робили ремонт у приміщенні школи.

Своєрідним сюрпризом для наших школярів стане довгоочікуваний актовий зал. Відтепер тут будуть відбуватися конкурси та свята, якими славиться наш учнівський колектив. Ми давно про це мріяли, і нарешті наша мрія здійснилась. Тож хочеться від душі сказати «спасибі» людям, які допомогли нам у цьому:

– директору ТОВ «Агро-Холдинг МС» Юрію Михайловичу Карасику, управляючому відділенням ТОВ «Агро-Холдинг МС» Олександру Миколайовичу Ременю, директору ТОВ «Карбон-Трейдінг» Олексію Володимировичу Гончару, директору ТОВ НВП «Аеротехніка МЛТ» Миколі Васильовичу Ярошенку, голові громадської організації «Об’єднання аграріїв України» Анатолію Григоровичу Куценку, підприємцям Василю Михайловичу Бойку, Миколі Миколайовичу Сергієнку, Олександру Олексійовичу Сидоренку, Олександру Анатолійовичу Ващенку, випускникам школи Анатолію Васильовичу Петриченку та Андрію Валентиновичу Пархоменку за виділення коштів на зміцнення матеріально-технічної бази для облаштування школи; – підприємцю Вячеславу Олексійовичу Сидоренку за виділення коштів на виготовлення і встановлення огорожі навколо школи.

Протягом минулого навчального року в Андріївському НВО було встановлено два мультимедійних комплекси. Також у нашому закладі проводилась робота з відновлення та обладнання шкільного харчоблоку. Кожного дня учні тепер матимуть можливість отримувати свіжу та якісну їжу у сучасній, комфортній шкільній їдальні з новим обладнанням. За це хотілось би подякувати Макарівській райдержадміністрації та її відділу освіти, фізичної культури і спорту.

Окрему увагу цього літа ми приділили потребам вихованців дошкільного навчального закладу. Наші наймолодші діти та їх батьки будуть приємно здивовані, адже на території навчально-виховного комплексу у новому навчальному році буде встановлено сучасний дитячий майданчик. Кошти на його придбання надала депутат районної ради Наталія Петрівна Сидоренко. Дякуємо їй за небайдужість та підтримку!

І, звісно, не можна не висловити слова подяки нашому сільському голові Анатолію Михайловичу Кибукевичу, який підтримує нас не лише під час ремонту, а й протягом навчального року, постійно тримає руку «на пульсі» шкільних справ, щоденно переймається нашими турботами.

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу!». Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити нашим друзям, спонсорам – людям, які відклавши безліч турбот та проблем, прийшли на поміч Андріївському навчально-виховному об’єднанню і своєю працею, доброчинністю допомогли зробити приміщення закладу затишним, привітним та гостинним.

Низький уклін вам, шановні добродії, від педагогічного і батьківського колективу Андріївського НВО!

Вікторія ОМЕЛЬЧУК,
директор Андріївського НВО.

Додати коментар