КРІЗЬ ТЕРНИ ДО ЗІРОК…

0

28 червня ФК «Маковище» на виїзді грав пропущений матч 5-го туру першості Київської області з футболу. У цей день наші земляки завітали в гості до клубу «Арсенал – Мала Снітинка» (Фастівський район).

Гра для обох команд мала важливе значення. У випадку перемоги один з клубів ставав лідером першості, а у випадку програшу – скочувався з першої трійки.

На жаль гра склалася не на користь ФК «Здвиж». Каноніри в себе на полі продублювали кількаденної давнини перемогу над богуславцями. Спочатку Чередниченко, виведений на ворота віртуозною передачею Васильєва в розріз між оборонцями, відкрив рахунок. А потім дуплетом вистрілив Богданов, причому в обох випадках він технічно перекидав шкіряного над голкіпером. Червоно-білі також могли забити, але як мінімум двічі надійно зіграв у воротах фастівчан Балашев. «Арсенал» очолив першолігові перегони вперше за два роки, а ФК «Здвиж» знаходиться на четвертому місці.

Тепер у наших земляків попереду чергове випробування. У неділю у смт Макарів вони прийматимуть ФК «Діназ» (м. Вишгород), який знаходить на третьому місці та має на два очки більше. Прийдіть підтримайте земляків.

«Арсенал –Мала Снітинка» (Фастівський район) ФК «Здвиж» (с. Маковище)  3:0 (Чередниченко, 17, Богданов, 65, 85).

Додати коментар