Від студентів – абітурієнтам!

0

Зараз настала та сама пора, коли випускники, маючи за плечима 11 років шкільного життя та атестати на руках, складають вступні іспити, випробування, аби довести, що гідні навчання в омріяних вищих навчальних закладах.
Минулорічні випускники зараз уже завершили перший курс навчання. Ми дізналися, де навчаються студенти Макарівщини та чи подобається їм навчання та їх ВНЗ.

Тетяна, коледж культури та мистецтв ім. Івана Огієнка:
– Я навчаюсь на менеджера соціокультурної діяльності, спеціалізація – «видовищно-театралізовані заходи», якраз завершила перший рік навчання, який промайнув для мене настільки блискавично, що я дивуюся цьому. Акторська діяльність – моє покликання, захоплення. Мій навчальний заклад надає якісну освіту та цікавий процес здобуття знань. Це заклад для творчих людей, які живуть своїм захопленням.
Яна, Національний авіаційний університет (НАУ):
– Моя спеціальність – практична психологія, дуже подобається ВНЗ та навчання в ньому, не шкодувала жодного разу, що обрала саме цей університет.
Вікторія, Київський Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана:
– Я навчаюсь по спеціальності «Міжнародні економічні відносини» на факультеті міжнародної економіки та менеджменту. Навчанням я дуже задоволена, так як тут яскраве студентське життя. Хочеш – ідеш у похід, хочеш – граєш у спектаклі чи пишеш наукову роботу. Студент тут може розвиватися всебічно. І рівень освіти дуже високий, так як моя спеціальність лише 1 рік як введена, то мало предметів,але всі цікаві та корисні, викладачі досить лояльні.
Анастасія, Вінницький Національний медичний університет імені Пирогова:
– Я закохалась у свою спеціальність – «лікувальна справа», закохалась в цей навчальний заклад, а ще більше – у викладачів, які там працюють. Багато кому вони можуть здатися дивними, але для мене кожен з них – яскрава особистість, не схожа на інших. Навчають теж добре, до того ж, викладачі завжди готові піти назустріч студентові. Загалом, ми всі – одна велика родина!
Ігор, Київський університет імені Бориса Грінченка:
За час, проведений тут, я отримав задоволення набагато більше, ніж за рік навчання в КНУКіМ. Буду на другий курс сюди переводитись. Раджу ходити на Дні відкритих дверей, оскільки неозброєним оком видно ставлення до вас, організація, атмосфера та обстановка. Хореографи, чекайте мене у вересні!
Аліна, Національний педагогічний університет імені Драгоманова:
– Це просто жах! «Корупція» – ось справжнє ім’я цього університету. Я вступила на факультет філософської освіти і науки і відтоді корю себе за це. Без грошей неможливо здати жодного іспиту та заліку, ставлення деканату та деяких викладачів до студентів просто жахливе! Деякі мої друзі навчаються тут на контракті, та й ще платять за екзамени. Тому категорично не раджу цей ВНЗ абітурієнтам!

Альона ЄРМОЛЕНКО.

Додати коментар