СК «Макарів» – на обласній арені!

0

Перш за все, хочеться зазначити: не досить яскраві виступи спортивного клубу «Макарів» у чемпіонаті Макарівського району з футзалу легко пояснити: команда виступає на три «фронти», і тому на чемпіонаті району грає не основним складом.

15 січня відбулася історична подія для макарівського спорту – вперше, з 2004-го року, команда з Макарова представлена на Чемпіонаті Київської області з футзалу. СК «Макарів» на виїзді зустрічався з Вишгородським «Діназом».

Відкрив рахунок Роман Підорін – гравець СК «Макарів», але втримати натиск суперника не вдалося, і на перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь «Діназа».

В середині другого тайму Роман Підорін знову відновив статус-кво, а згодом Богдан Руденко вивів нашу команду вперед – 2:3.

Але наприкінці другого тайму (на думку гравців СК «Макарів»), судді почали активно «допомагати» господарям і вперто не помічали порушення правил з боку «Діназа», адже цей фол став би 6-м, тобто пробивним з десятиметрової дистанції.

Проте, лідери команди з Вишгорода показали свою майстерність, і за декільки хвилин забили два м’ячі, здобувши перемогу у матчі. Дуже прикро, що в іграх обласного рівня трапляються непорядні ситуації із суддівством.

Цього ж дня, о 20:00, на СК «Макарів» чекала заключна гра групи В турніру Select League Чемпіонату Києва під егідою Федерації футзалу м.Києва, де наша команда дуже добре зарекомендувала себе. Ще у першому таймі хлопці забили 3 м’ячі і спокійно довели гру до логічної перемоги. 3:0. Отже, СК «Макарів» з першого місця в групі проходить в наступний етап Select League.

Вітаємо наших гравців з перемо- гою та бажаємо їм і надалі займати лише перші місця!

Андрій БУЛАХ

Додати коментар