Дорогі брати і сестри!

0

З року в рік повертається всесвітле всерадісне свято Різдва Христового! І завжди ми переживаємо його сенс з новою силою, бо з кожним роком воно збагачується новим змістом і новою радістю! Щиро вітаємо всіх зі святом народження Слова Божого Господа нашого Ісуса Христа, з Новим 2017 роком та православними святами різдвяного періоду! 

Ми входимо у Новий рік! Оглядаючись на рік минулий, бачимо стільки страшного у світі, стільки горя в житті багатьох людей, включаючи нас, рідну багатостраждальну Україну. Християнин служить Богові і світу безперервно, змінюючи себе, преображаючи своє людське єство, зростаючи у Господі. І для того, щоб не дати світові загинути, щоб людина мала можливість вийти з багнюки своїх гріховних пристрасних нахилів, Спаситель і прийшов до нас тендітним Богонемовлям.

Тож увійдемо в прийдешній Новий рік з намірами стати істинно учнями Христа і возлюбити одне одного всім своїм життям! Нехай благословить Всевишній кожного з нас, кожну нашу родину, нашу Макарівщину, рідну Україну – любов’ю, злагодою, миром!

8 січня 2017 року о 13.30 біля Свято-Покровського храму села Бишів Бишівське благочиння спільно з Бишівським Будинком культури та культурно-освітніми осередками територіальних громад Макарівщини проводять фестиваль Різдвяних колядок. Радо зустрінемо гостей на пісенному святі прославлення Христа Новонародженого! З повагою – оргкомітет.

З любов’ю у Христі, який народжується,
Керуючий Макарівським вікаріатством архієпископ Макарівський Іларій, священнослужителі Бишівського та
Макарівського благочинь Української Православної Церкви.

Додати коментар