Засідання обласної літературної студії «Паростки» в Іванкові

0

11 листопада ц.р. Київська обласна Мала академія наук провела 6-е засідання обласної літературної студії «Паростки» в Іванкові за темою «Традиції та новаторство літераторів Полісся». Макарівщину і районну літературну студію «Сузір’я» на заході представляли учні Макарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – природничо-математичний ліцей» Іванна Приходько (10-А) та Богдан Курукін (7-В) із керівником студії І.Л.Годенковим. Ігор Леонідович презентував поетичний альманах наших поетів №14 «Час Любові», подарував його примірники для МАН Київщини директору Т.В.Петровській, для НСПУ і літстудії «Перехрестя» В.В.Осташ, директору Іванківського районого ліцею і господині заходу Л.В.Кривуцькій, а також членам НСПУ Г.І.Іваненку (м.Іванків) та Ользі Довгоп’ят (м.Козин, Обухівщина). Присутнім дуже сподобалися виступи манівців з Іванкова та чудової поетки і науковця Вікторії Осташ, яка запросила макарівців відвідати її студію «Перехрестя» в НСПУ.

Вдалими були виступи юних поетів з Іванкова (студія «Первоцвіт») і Козина, вразили своєю творчістю місцева поетеса Анна Ігнатюк, на чиї вірші написано понад 80 пісен, деякі з них звучали в залі та методист МАН, поетеса, керівник обласної студії «Паростки» Любов Григорівна Завіщана

По завершенню заходу директор МАН Київщини Тетяна Петровська вручила грамоти та цінні подарунки (книги) за участь в заході. Серед нагороджених і керівник студії «Сузір’я» Ігор Годенков.

Інф. «М.в.».

Додати коментар