Олександр Мороз презентував книгу для мешканців Макарівського району «До булави треба голови»

0

Довідка: Олександр Мороз, депутат України І-V скликань, Голова Верховної Ради України І і V скликань, член Конгресу українських літераторів, лауреат багатьох міжнародних літературно-мистецьких премій, та кількох телерадіофестивалів, з 2008 року на громадських засадах ведучий авторської програми «Обличчям до вогню» на державному каналі «Радіо-Культура», у минулому — засновник і понад двадцять років лідер Соціалістичної партії України.

26 жовтня в Макарові свою нову книгу «До булави треба голови» презентував відомий політичний та державний діяч України Олександр Мороз. До кінотеатру «Ольвія», де відбувся захід, зібралися макарівці, зокрема, представники громадськості та активні мешканці району.

Чергове видання Олександра Мороза має наклад 10 тис. примірників. Книга – громадсько-політичного спрямування з підзаголовком: «Так було. Так є. Як буде?». В ній автор висловлює своє бачення подій, що відбувалися за роки Незалежності України, маючи величезний багаж досвіду політичної діяльності, аналізує шляхи розвитку нашої країни.

У своєму виступі на презентації книги автор критично висловлювався про діяльність нинішніх політиків та діяльність уряду. Також розповідав про свої листи, які писав до Президента України з пропозиціями стосовно вирішення різних питань, як економічного так і політичного спрямування.

Під час презентації автор прочитав низку своїх віршів, які увійшли до раніше виданих книг – «На левадах шовкових» та «Повітряний змій».

Після презентації Олександр Мороз на згадку про зустріч подарував учасникам заходу книги із автографом.

Максим КРАВЧЕНЯ.

Додати коментар