Щира вдячність!

0

Від імені колективу фельдшерсько-акушерського пункту села Борівка висловлюю глибоку вдячність за неоціненну допомогу медичному закладу, яка протягом останніх років надається Товариством «Полісся-2010» в особі його директора Арсенія Мефодійовича Колесника.

Незважаючи на велику зайнятість, пов’язану з веденням сільського господарства, директор Товариства ніколи не залишається осторонь проблем, пов’язаних з організацією придбання фельдшерсько-акушерському пункту предметів та речовин для прибирання, вирішенням господарських питань діяльності, а також ремонтом, який вкрай необхідний приміщенню медичного
закладу.

Дана допомога є дуже необхідною і дуже доречною, тому бажаю очолюваному Вами Товариству та Вам особисто, Арсенію Мефодійовичу, процвітання і успіху в усіх починаннях!

Аналогічно хочу висловити свою найщирішу вдячність також членам виконавчого комітету Борівської сільської ради – Віктору Юхимовичу Кузьменку, Зінаїді Володимирівні Проценко, Лідії Андріївні Заєць.

Ще раз дякую й висловлюю надію, що Ваша багаторічна допомога і в майбутньому буде запорукою плідної співпраці, а також прикладом для інших.

Ганна Малашич,
завідуюча фельдшерсько-акушерським
пунктом села Борівка.

Додати коментар