ФАП у Великому Карашині – у новому приміщенні!

0

18 червня у селі Великий Карашин відбулися одразу дві визначні події- відзначення 774 річниці з дня заснування села, а
також відкриття ФАПу, що здобув “друге” життя у новому приміщенні із чудовим ремонтом, якісним обладнанням та опаленням.

З нагоди урочистої події багатьох небайдужих жителів села, що допомагали реалізувати задум, місцевий сільський голова Петро Волошин привітав грамотами, а також висловив щирі слова вдячності своїй громаді за чуйність та взаємодопомогу. Привітати жителів також приїхали заступник головного лікаря по медичному обслуговуванню населення Комунального закладу “Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Віктор Майстренко, керівник ТОВ “Агрофірма Київська” Ярослав Білоус, що висловили сподівання про те, щоб Великокарашинці відвідували ФАП лише для профілактики, а також побажали здоров’я та наснаги.

Петро Волошин зазначив, що хотілося б подякувати Ярославу Білоусу, керівнику ТОВ “Агрофірма Київська”, що закупила медичне обладнання, меблі та сантехніку до оновленого ФАПу, депутатам районної ради Анатолію Гербуту та Віктору Плаксію, приватним підприємцям Володимиру Мельничуку, Галині Плаксій, а також односельцям Олексію Легінчуку, ОлександруТітову, Олександру Блаженку та іншим, хто безпосередньо брав участь у ремонті приміщення і всіляко підтримував. Також сільський голова планує залучити до ФАПу лікаря сімейної медицини – молодого спеціаліста, що зможе надавати допомогу тим, хто її потребує. Він зазначив, що для цього сімейного лікаря у старому приміщенні ФАПу надаватиметься відповідне житло. Тож уже сьогодні Великий Карашин чекає на нового перспективного спеціаліста!

Юлія Звєрькова.

Додати коментар