Коли світ не без добрих людей…

0

Біда ніколи не просить дозволу зайти. Вона приходить зненацька, б’є боляче і жорстоко… Так і в нашу сім’ю увірвалася вона, вдаривши по найдорожчому – тяжко захворіла моя онучка Ганна Безкоравайна… Лікарі виявили у дівчинки дві ракові пухлини. Вона потребувала термінового оперування та хіміотерапії, які коштували немало. Дякуємо всім небайдужим, які відгукнулися на нашу біду. Від всього серця родина висловлює подяку директору Макарівської районної гімназії Надії Ащенко, Аллі Метошоп – класному керівникові 3-Б класу, в якому навчається моя онука, колективу та всім батькам учнів нашої гімназії.

Велику подяку висловлюємо також колективу Дитячої школи мистецтв, особливо педагогу по класу бандури Світлані Чихун, що однією з перших допомогла нам, розсилаючи в мережі Інтернет відомості про хвору дитину.

За чуйність та добросердечність велике спасибі сусідам та всім знайомим і незнайомим людям. Також щиру подяку висловлюємо Володимиру Виноградову та Олександру Євтушенку, що передали значну суму для операції Ані.

Дякуюмо усім, хто допоміг та допомагає нашій сім`ї в цей нелегкий для нас час. Низький уклін вам і хай Господь оберігає вас і ваші родини!

Валентина Іванова.

Додати коментар